Referenssi - Korpinen Oy

Korpinen Oy on monen vuoden ajan hyödyntänyt kuvauspalveluitani. Olen päässyt kuvaamaan useita Korpisen omia referenssikohteita, tehnyt Korpiselle vastuullisuusvideon sekä luonut 360° virtuaaliesittelyitä Korpisen kalusteasennuksista. Alta pääset tutustumaan Korpiselle kuvaamiini valokuviin, videoihin ja virtuaaliesittelyihin sekä lukemaan Korpisen kommentteja kuvauksistani.

 

Olemme käyttäneet Eliaksen kuvaamia referenssikuvia ja -videoit verkkosivuillamme, LinkedIn-julkaisuissa ja uutiskirjeissä sekä videoita ajankohtaisista aiheista, kuten vastuullisuudesta, turvatuotteista ja näyttelyautostamme.

Referenssikuvat ja etenkin -360°-kuvat antavat asiakkaille hyvän mielikuvan siitä, millaisia kylpyhuonekokonaisuuksia olemme olleet varustamassa. Näyttelyautossa ja -tilassamme kuvatut videot kertovat jo etukäteen asiakkaille, millaisia mahdollisuuksia niissä järjestetty esittely antaa. Ajankohtaisvideot herättelevät ja vastaavat asiakkaiden tarpeisiin, mikä näkyy aina lukuisina julkaisuihin kohdistuvina reaktioina ja yhteydenottoina. Pitää siis oikeasti paikkansa, että kuvat kertovat enemmän kuin tuhat sanaa.

Eliaksen ammattitaito kuvauksissa on ihan huippuluokkaa. Yhteistyöhön sisältyy toki paljon muutakin. Videokuvaustilanteisiin liittyy aina jännitystä ja itsekritiikkiäkin. Elias on aina antanut erinomaiset ohjeet, minkä lisäksi hänen myönteinen ja rauhallinen olemuksensa helpottavat jännitystä. Tämä on kannustanut meitä odotuksiamme parempiin suorituksiin. – Anu Pennanen, Korpinen Oy

Valokuvia Korpisen referenssikohteista

Virtuaaliesittelyt Korpisen asennuksista

Hammerglass esittelyvideo

Video Korpisen vastuullisuudesta